Advertisement
  1. Haberler
  2. İŞ DÜNYASI
  3. Akbank’tan Ramazan Bayramına Özel 3 Ay Ertelemeli Kredi.

Akbank’tan Ramazan Bayramına Özel 3 Ay Ertelemeli Kredi.

featured
Bülent Oğuz, Akbank KOBİ Bankacılığından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akbank, “Yüzde 0,99’dan başlayan faizlerle Ramazan Bayramına Özel İhtiyaç Kredisi” kampanyasını başlattı. Kampanya kapsamında Akbank’tan ihtiyaç kredisi kullanacak Akbank müşterileri kredilerinin ilk taksitlerini de 3 aya kadar erteleyebilecek.

Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Bülent Oğuz “Olağanüstü günlerden geçtiğimiz bu dönemde her türlü kolaylığı müşterilerimize sunmak birinci vazifemiz. Müşterilerimiz sevdiklerinin fiziken yanında olamasa da biz Akbank olarak bu bayramın buruk geçmemesi için elimizden geleni yapmaya hazırız ve bu amaçla her zaman olduğu gibi bu dönemde de müşterilerimizin yanındayız. Müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılamaları için %0,99’dan başlayan faiz oranlarıyla ve bütçelerine uygun farklı ödeme seçenekleri ile kredi kullanma imkanı sunuyoruz. Kredi kullanmak isteyen müşterilerimiz 7/24 Akbank Mobil aracılığıyla kredi başvurularını yapabilir ya da dilerlerse 444 25 25 Müşteri İletişim Merkezi’mizi arayabilir veya kendilerine en yakın Akbank Şubesi ile kolayca iletişime geçebilirler” dedi.

Akbank'tan Ramazan Bayramına Özel 3 Ay Ertelemeli Kredi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Akbank’tan Ramazan Bayramına Özel 3 Ay Ertelemeli Kredi.
+ - 0

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Business World Global ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin