1. Haberler
  2. EKONOMİ
  3. Dedeman, Palandöken’i yeniden ayağa kaldırdı

Dedeman, Palandöken’i yeniden ayağa kaldırdı

umutimza
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Umut Çelik / Business World Global Yazı İşleri Müdürü

Dedeman Hotels & Resorts International (DHRI) Yönetim Kurulu, acenteleri, markanın yöneticileri, mevcut ve potansiyel yatırımcılarıyla Erzurum Palandöken’de buluştu.

Ben de Dedeman Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Banu Dedeman, DHRI Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Demiray ve Başkanvekili Murat Özmestçi ile bir araya geldim.

Dedeman, geçtiğimiz haftalarda Palandöken’de 32. sezon açılışını büyük bir coşkuyla kutlarken, şehirdeki köklü geçmişini ve iddiasını bir kez daha ortaya koydu.

Kurumsallaşma çerçevesinde, DHRI Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini 2024 yılının şubat ayında Ergün Demiray’a devreden Banu Dedeman, bu değişimin markaya büyük bir ivme kazandırdığını belirtti. Dedeman Holding Başkan Vekili Banu Dedeman “Bu görevde ilk kez bir profesyonel yer alıyor. Doğru bir karar verdiğimizi rakamlar da gösteriyor. Değişim sadece süreçlere ve stratejimize yansımadı. Dedeman markası olarak Türkiye’de örneği az olan şekilde dördüncü kuşağımız devreye girdi. Yeni kuşağın her açıdan çok iyi şekilde yetişmesinde de bu kurumsal değişim büyük önem taşıyor” dedi.

Türkiye turizminin öncü markalarından biri olarak Dedeman kalite ve marka standartlarının en değişmez konuların başında geldiğini belirten DHRI Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Demiray, 58 yıllık Dedeman değerleri, kalitesi ve misafirperverliğinin tüm otellerimizde deneyimlenmesi olmazsa olmamız. Sağlıklı ve kontrollü büyüme yolculuğumuzda bu standartlarımıza uymayan otellerimize yaptırımlarımız olacak. Dedeman standartlarından ve misafirperverliğinden asla taviz vermeyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Demiray, “Küresel iklim değişikliğinden ötürü uzmanlar 2000 metre altına kar yağışında sıkıntı olacağını belirtiyor. Dünyada çok önemli bir konumu olan, 2600 metreden başlayan 3200 metreye ulaşan Palandöken, daha da önemli bir lokasyon olacak. Biz de uzun yıllar bölgeye yatırım yapan bir grup olarak bu yaklaşımımızı sürdüreceğiz. Sadece kış değil tüm yıla yayılan bir turizm anlayışını benimserken, otelimizi Nisan ayı itibariyle renovasyona alacağız. Dolayısıyla bu sene otelimizde yapılan son kapsamlı toplantıya katılarak tarihi bir ana şahitlik ediyorsunuz. Bir sonraki gelişinizde yeni bir tesis göreceksiniz. Modern bir tasarımla, eşsiz özelliklerle donatarak bu otelimizi tüm yıl açık tutacak, önemli bir cazibe merkezi haline getireceğiz” diye konuştu.

Dedeman, Anadolu’dan doğup global bir marka olma yolunda ilerliyor. Palandöken ise bu hikâyenin en değerli duraklarından biri.

Murat Dedeman’ın vizyonu Palandöken’e çok şey kattı. Bu dağlar, bugün sadece bir kayak merkezi değil; bizim için tarih, emek ve vefa anlamına geliyor.

Dedeman’ın kurumsallaşma, yenilikçilik ve sürdürülebilirlik odaklı büyüme hedefleriyle beraber ileriye dönük güçlü beklentileri var. Palandöken’in zirvesinden yurt dışına yayılan bu hikâye, turizmin sadece bugünü değil, yarınını da şekillendirecek.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Dedeman, Palandöken’i yeniden ayağa kaldırdı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Business World Global ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin