1. Haberler
  2. EKONOMİ
  3. Irak’ta Türk müteahhitlerinin etkisi artıyor

Irak’ta Türk müteahhitlerinin etkisi artıyor

featured
Screenshot
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Urcu Grup, Irak’ın Basra ve Nasiriye bölgelerinde eğitim alanında büyük bir yatırıma imza atıyor. Grup, Irak’ın Basra Valiliği için toplam 50 milyon USD değerinde 24 adet 24 derslikli ilköğretim okulunun inşaatını yürütüyor. Projelerden 16 okul tamamlanarak teslim edilirken, kalan 8 okulun 2025 yılı içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Urcu Grup CEO’su Tolga Urcu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Bir Türk şirketi olarak, Irak’ta eğitim projeleri ile adımızı duyurmak bizim için büyük bir gurur. Bu projeler, Basra’daki eğitim altyapısını güçlendirmekle kalmayacak, aynı zamanda bölgedeki çocukların geleceğine de önemli bir katkı sağlayacaktır. Eğitim, toplumsal kalkınmanın temel taşlarından biridir ve biz de bu anlamlı projelere katkıda bulunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz” dedi.

Urcu Grup, eğitim projelerinin yanı sıra güvenlik, altyapı ve diğer büyük ölçekli projelerde de bölgedeki yatırımlarını sürdürüyor. Bu projeler, sadece bölgedeki eğitim seviyesinin yükselmesine katkı sağlamakla kalmayacak, aynı zamanda Türk müteahhitlik sektörünün Irak’taki güçlü varlığını pekiştirecektir.

Urcu Grup, önümüzdeki dönemde de Irak’ta eğitim, sağlık, altyapı ve sanayi alanlarında yeni projelerle bölgesel kalkınmaya katkı sunmaya devam etmeyi hedefliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Irak’ta Türk müteahhitlerinin etkisi artıyor
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Business World Global ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin