1. Haberler
  2. EKONOMİ
  3. DOF Robotik halka arz oluyor

DOF Robotik halka arz oluyor

featured
Screenshot
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“DOF Robotics” markasıyla geliştirdiği otonom teknolojilerinin %90’nını 6 kıtada dünyanın dört bir yanına ihraç ederek Türkiye’nin teknoloji alanındaki başarısını global arenada temsil eden Turquality belgeli DOF Robotik San A.Ş., halka arz için başvurusunu yaptı.

Yeşilköy İhtisas Serbest Bölge’sindeki 4000m² ’lik fabrikalarında geliştirdikleri robot ve yazılım çözümlerinin %90’ını başta Amerika ve Çin olmak üzere 6 kıtada 60’tan fazla ülkeye ulaştırdıklarını belirten DOF Robotik San. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Mertcan, “Küresel eğlence teknolojileri alanında yeniliklere odaklanarak sektöre yön veriyoruz. Universal Studios, Marvel, Warner Bros ve Transformers gibi dünya çapında tanınan markalarla gerçekleştirdiğimiz iş birliklerinin yanı sıra Angry Birds, Monster Jam ve Smurfs gibi popüler markalar için özel tematik ortamlar tasarlıyoruz. Eğlence ve teknoloji endüstrisinin oscarları kabul edilen IAAPA ve CES Las Vegas gibi prestijli fuarlarda inovasyon, en iyi ürün kategorilerinde defalarca kez ödül aldık. Yakın zamanda Deloitte tarafından hem “Technology Fast 50™ Türkiye Ödülünün” hem de net satış gelirlerinde %50 ve üzerinde ihracat payına sahip en hızlı büyüyen şirketlere verilen prestijli “Deloitte Teknoloji İhracatı Ödülünün” sahibi olduk.” diye belirtti.

Halka arz gelirlerinin yatırım planlarını paylaşan Mustafa Mertcan şunları kaydetti. “Şirketimizin uzun vadeli büyümesini sağlamak için finansal yapımızı güçlendirecek yatırımlara öncelik vereceğiz. Üretim kapasitemizi arttırarak, üretim tesislerimizi genişletecek ve yeni iş alanlarına yatırım yapacağız. Son teknoloji makine ve ekipmanlara yatırım yaparak üretim süreçlerimizi daha verimli hale getireceğiz. Ar-Ge çalışmalarımızla sektörümüzde yenilikçi ürünler geliştirerek rekabet gücümüzü artırmayı hedefliyoruz. Yeni pazarlara açılarak büyüme hedeflerimize ulaşma ve marka bilinirliğimizi artırma hedefimiz bulunmakta. Ayrıca sektörümüzdeki genç ve dinamik şirketlere yatırım yaparak ekosistemimize güç katma arzusundayız. Çevreye duyarlı bir şirket olarak güneş enerjisi gibi yenilenebilir kaynaklara yatırım yaparak, hem enerji maliyetlerimizi düşürecek hem de karbon ayak izimizi azaltacağız.”

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
DOF Robotik halka arz oluyor
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Business World Global ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin