RAMSEY, İtalyan kumaş geleneğinin köklü temsilcilerinden Lanificio Fratelli Cerruti ile gerçekleştirdiği iş birliğini özel bir davetle kutladı. The Icon Suit koleksiyonunun tanıtıldığı geceye Gürmen Group CEO’su Zeynep Doğan’ın yanı sıra RAMSEY Art Director’ı Matteo Fantone ve Piacenza Group CEO’su Ettore Piacenza ev sahipliği yaptı.
Gecenin özel konuğu Mehmet Günsür, RAMSEY x Lanificio Fratelli Cerruti iş birliğinin ürünü The Icon Suit ile davete katıldı. Kariyerini Türkiye ve İtalya arasında sürdüren oyuncu, iki ülkenin tasarım ve ustalık birikimini buluşturan gecenin ruhunu tamamladı. Davete katılan Yüsra Geyik, Fırat Çelik, Sarp Leventoğlu, Yiğit Kirazcı, Doğukan Güngör, Hande Doğandemir, Burcu Cavrar, Emin Günenç, Alper Saldıran, Kaan Akkaya, Halil İbrahim Ceyhan da bu özel buluşmaya eşlik etti.
The Icon Suit’e Hollywood yorumu
The Icon Suit, RAMSEY’in terzilik birikimini keskinleşen hatlar ve yeniden şekillenen bir silüetle buluştururken rahatlığından ödün vermeden, karakteri ve duruşuyla kendini belli eden bir takım elbise sunuyor. RAMSEY’in kendine özgü stil kodlarını koruyan bu yeni yorum, Nino Cerruti’nin sinemayla kurduğu köklü bağdan ilham alıyor. Hollywood’un unutulmaz ikonlarının güçlü ve yalın şıklığını bugüne taşıyor. Cerruti kumaşlarının karakteri, RAMSEY’in tasarım ve terzilik anlayışıyla The Icon Suit’te hayat buluyor.
