1. Haberler
  2. EKONOMİ
  3. Polat Holding Macaristan’da büyümeye devam ediyor

Polat Holding Macaristan’da büyümeye devam ediyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Polat Holding, 2016 yılında Macaristan’da Gayrimenkul projeleri hayata geçirmek üzere ortaklıkla kurmuş olduğu PD Real Estate Kft. Şirketinin kalan hissesini Credit Europe Bank’tan kredi kullanarak satın aldı. Hisse devri imzalarının atılması neticesinde PD Real Estate Kft. %100 Polat Holding bağlı ortaklığı durumuna geçti.

PD Real Estate ile Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de ilk yurtdışı gayrimenkul projesi olan Duna Pearl’ü hayata geçiren Holding, konut, otel ve mağaza konsepti ile karma bir proje olan Duna Pearl, için 75 milyon EURO’luk  bir yatırım gerçekleştirmişti.

PD Real Estate’in hisselerinin devri ile ilgili PD Real Estate Kft Yönetim Kurulu Üyesi Kaan Yücel şirketin yurtdışı planları ile ilgili şunları iletti: Polat Holding olarak 2023 yılı başında teslimlerini tamamladığımız Duna Pearl projemiz ve ilk etap teslimlerini 2024 yılı başında tamamlayacağımız City Pearl Projelerimiz ile uzun yıllardır Macaristan’da Gayrimenkul Geliştirme faaliyetlerimize devam ediyoruz. Macaristan ve Macar Halkı ile bir çok noktada çok fazla ortak noktamız olduğu için Macaristan’da iş yapmak hem çok keyifli hem de ortak kültürümüz ve tarihimiz sayesinde bir çok açıdan çok olumlu bir tecrübe oldu. PD Real Estate Kft.’nin tüm hisselerini devralarak Macaristan’da hayata geçireceğimiz yeni projelerimiz için güzel bir adım attık. Çok yakında gerek Macaristan’da gerekse Avrupa’nın birkaç farklı noktasında yeni projeler ile karşınıza çıkacağız.

Polat Holding Mali İşler ve Finans Grup Başkanı Oktay Hatırnaz hisse devri ile ilgili Credit Europe Bank finansmanı hakkında şunları paylaştı: ‘Yurt dışında projeler geliştiren Polat Holding faaliyet gösterdiği alanlarda profesyonel ekibi ve finansman gücüyle Duna Pearl projesini taahhüt ettiği zamanda başarıyla tamamlayarak teslimleri gerçekleştirmiştir. Credit Europe Bank’tan sağlanan finansman ile PD Real Estate’ in otel ve diğer varlıklarının  Polat Holding bünyesine katılması ve önümüzdeki dönemde sektöründe lider bir oyuncu olarak yer alması hedeflenmektedir. Macaristan’daki ilk gayrimenkul projemizi tamamlamanın gururuyla, bölgede ve Avrupa’nın farklı ülkelerinde gerçekleştireceğimiz yeni projelerin heyecanını yaşıyoruz’

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Polat Holding Macaristan’da büyümeye devam ediyor
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Business World Global ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin