1. Haberler
  2. TEKNOLOJİ
  3. İnterneti en ucuz kullanan ülke belli oldu

İnterneti en ucuz kullanan ülke belli oldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ajans Press’in İngiltere Merkezli Cable firmasından ve medya yansımalarından derlediği bilgilere göre, dünyadaki en ucuz internetin Hindistan’da olduğu görüldü.

Böylelikle Hindistan’ın ortalama 1 gb veri için sadece 0,26 dolar harcadığı saptandı. Hindistan’ı bu bağlamda 1 gb veri için 0,27 dolar harcayan Kırgızistan takip etti.

Türkiye ise bu listenin başlarında yer alırken, 1 gb veri için ortalama 2,25 dolar harcadığı kaydedildi. Buna karşın en pahalı internetin Afrika ülkesi olan Zimbabve’de olduğu görülürken, 1 gb veri için 75,20 dolar harcadıkları belirlendi. Zimbabve’yi 65,83 dolar ile de Ekvator Ginesi takip ettiği kayıtlara geçti.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
İnterneti en ucuz kullanan ülke belli oldu
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Business World Global ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin