Advertisement
  1. Haberler
  2. FİNANS
  3. Her 2 kadın girişimciden 1’inin arkasında Halkbank var

Her 2 kadın girişimciden 1’inin arkasında Halkbank var

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Halkbank’ın Üreten Kadınlar Yarışması, üçüncü yılına giriyor. Yarışma kapsamında Türkiye genelinde başarılı kadın girişimciler ödüllendirilirken; kadınlara girişimcilik hayallerini gerçeğe dönüştürme fırsatı sunuluyor. Üreten Kadınları Yarışması’nın üçüncü yılına girmesi dolayısıyla, 19 Aralık 2023 tarihinde Mandarin Oriental Bosphorus’ta düzenlenen basın toplantısında yarışmanın bu yılki jüri üyeleri kamuoyuna tanıtıldı. 

Üreten Kadınlar Yarışması’nın 2023 yılı jüri üyeleri arasında; tasarımcı, akademisyen, yemek kültürü yazarı ve koleksiyoner Dr. Gönül Paksoy, Türkiye İş Kadınları Derneği (TİKAD) Başkanı ve İstanbul Galata Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Nilüfer Bulut, Gürok Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkan Vekili Esin Güral Argat, Perveran markası ve Kırmızı Çocuklar Derneği’nin kurucusu tasarımcı Simay Bülbül, dokuma sanatçımız Fırat Neziroğlu, Kısmet By Milka markasının kurucusu Milka Karaağaçlı, Ashley Joy markasının kurucusu Aslı Gümüşel, Gürmen Grup’un Yönetim Kurulu Üyesi Yasemin Gür Solmaz ve İpekyol Grup Kreatif Direktörü Hilal Şendur yer alıyor.

Basın toplantısında konuşma yapan Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan bu yıl üçüncü yılına giren Üreten Kadınlar Yarışması ve yarışmayla eş zamanlı olarak ülke genelinde hayata geçirilen Üreten Kadınlar Toplantıları ile ülkenin dört bir yanından on binlerce kadın girişimciye ulaştıklarını kaydetti.  Bugün gelinen noktada, Üreten Kadınlar Yarışması’nın ülkenin en büyük kadın girişimcilik markası haline geldiğini belirten Osman Arslan, “Bugün Türkiye’de Girişimci Kredi pazarının yüzde 50’sini tek başına Bankamız finanse ediyor. Hayallerinin peşinden koşan her 2 kadın girişimciden biri bizim hem iş ortağımız hem de en kuvvetli destekçimiz” dedi.

Üreten Kadınlar Akademisi Master Class Marka Eğitimleri başlıyor

Üreten Kadınlar Yarışması’na katılan kadın girişimcilere eğitim, danışmanlık ve dijital kaynaklara erişim konularında da destek verileceğini aktaran Osman Arslan, kadınların iş dünyasındaki rollerini güçlendirmek ve onlara eşit fırsatlar sunmak üzere Üreten Kadınlar Akademisi Master Class Marka Eğitimleri’ne Ocak ayında başlanacağını açıkladı.

Eğitimlere; yarışmaya başvuranlar arasından seçilecek 100 kadın girişimci katılacak. İstanbul’da gerçekleştirilecek eğitim programı kapsamında; marka yatırımı, kurumsal marka iletişimi ve finansal okuryazarlık üzerine yoğunlaşılacak. Ayrıca jüri üyeleri de tamamen gönüllülük esasıyla katılımcılara danışmanlık desteği sağlayacak.

Üreten Kadınlar ödüllerini 5 Mart’ta düzenlenecek törenle alacak

Üreten Kadınlar Yarışması kapsamında dereceye giren girişimcilere; “Yılın Üreten Kadın Girişimcisi”, “Teknoloji Tabanlı Kadın Girişimci”, “Yılın Kadın Kooperatifi”, “Sıfır Atık” ve “Yılın Yükselen Yıldızı” olmak üzere toplam beş kategoride nakdi desteğin yanında, ayni ödül olarak da bankacılık hizmet paketi sunulacak. Yarışmada ödüller, 5 Mart 2024 tarihinde İstanbul’da, düzenlenecek törenle sahiplerini bulacak.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Her 2 kadın girişimciden 1’inin arkasında Halkbank var
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Business World Global ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin