1. Haberler
  2. EKONOMİ
  3. Eleman.net’ten depremzedeler için yeni istihdam projesi

Eleman.net’ten depremzedeler için yeni istihdam projesi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eleman.net, sosyal sorumluluk bilinciyle deprem bölgesine desteğini sürdürüyor. Depremin yaralarını sarmak için çeşitli projeler gerçekleştiren şirket Kahramanmaraş merkezli depremlerden zarar gören ve bulunduğu bölgeyi terk ederek farklı illere göç etmek zorunda kalan vatandaşlar için Mert Fırat’ın kurucusu olduğu İhtiyaç Haritası ile iş birliği yaparak  istihdamharitası.org portalını yayına aldı.

İş arayan depremzedelerin istedikleri ilana kolaylıkla ulaşıp başvuru yapabilmesi için basit bir ara yüzle tasarlanan portalda kullanıcılar haritada ilana tıklayıp direk başvuruda bulunabiliyor. Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Eleman.net CEO’su Özlem Demirci Duyarlar, “Deprem bölgesinde yaşayan vatandaşlarımızın hayatlarını sürdürebilmesi ve geleceklerini tekrar kurgulayabilmeleri için kısa vadeli çözümlerin değil, uzun vadeli çalışmaların yapılması gerekiyor. Bu doğrultuda istihdamharitası.org projemiz süreklilik içeriyor ve gelecekte büyük faydalar sağlayacağını düşünüyoruz” dedi.

İlanlar harita üzerinden takip edilebiliyor

Eleman.net ve İhtiyaç Haritası iş birliği sonucu hazırlanan istihdamharitası.org ile depremzede vatandaşların istihdamına öncelik verilmesi amaçlanıyor. Depremzede vatandaşlar bulundukları bölge neresi olursa olsun harita üzerindeki ilanlara başvurabiliyor.

Vatandaşlar harita üzerinde pinli olarak listelenen ilanlardan istediklerine tıklayarak anlık olarak başvurabiliyor. Projeyle ilgili açıklamalarda bulunan Eleman.net CEO’su Özlem Demirci Duyarlar, “Fikir sahibi olduğumuz projemizle birçok insanın hayatına dokunan İhtiyaç Haritası’yla iş birliği yapmak bizim için mutluluk verici. Alt yapıdan tasarıma, data entegrasyonundan kullanıcı kolaylığına kadar son kullanıcıların kolayca başvuru yapabileceği bir platform ortaya çıktı. Depremin üzerinden 6 aydan uzun bir süre geçmesine rağmen vatandaşlarımız hem iş hem de sosyal hayatlarında toparlanma süreçlerini devam ettiriyor. Biz de bu bağlamda kendilerine sosyal statülerini geri kazandırabilecekleri ve hayatlarını daha iyi koşullarda devam ettirebilecekleri fırsatlarla buluşturma imkanı oluşturmaya çalışıyoruz. Bu nedenle istihdamharitası.org bizim için paha biçilemez bir yardım projesi” dedi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Eleman.net’ten depremzedeler için yeni istihdam projesi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Business World Global ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
Reklam Engelleyicisi Tespit Edildi

Sitemize katkıda bulunmak için lütfen reklam engelleyicinizi devredışı bırakın.