Advertisement
  1. Haberler
  2. EKONOMİ
  3. Wonderful, 100 milyon dolar yatırım aldı

Wonderful, 100 milyon dolar yatırım aldı

featured
Screenshot
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Wonderful, Index Ventures liderliğinde, Insight Partners ve IVP ile mevcut yatırımcılar Bessemer Venture Partners ve Vine Ventures’ın katılımıyla 100 milyon dolarlık Seri A yatırım turunu tamamladığını duyurdu.

Güçlü yapay zeka altyapısını yerel operasyon gücüyle birleştiren Wonderful, her pazara, her dile ve şirkete özel uyarlanabilen kurumsal düzeyde yapay zeka temsilcileri (AI agent’ları) sunuyor. 34 milyon dolarlık tohum yatırım duyurusundan sadece dört ay sonra gelen bu son Seri A yatırımı, Wonderful’ın yapay zeka agent’larını işletmelerde yaygınlaştırma stratejisinin başarısını kanıtlıyor.

Wonderful Türkiye Genel Müdürü Neyran Arslantürk Türkiye pazarının stratejik önemine dikkat çekti: “Türkiye, dinamik iş dünyası ve teknolojiye hızlı adapte olan yapısıyla Wonderful’ın büyüme stratejisinde kilit bir role sahip. Ülkemizdeki işletmeler, sadece çeviri yapan değil, Türkçenin dil yapısına, yerel kültüre ve iş yapış şekillerine tam hâkimiyet sağlayabilen, insan gibi konuşabilen ve şirketin işiyle ilgili her türlü soruyu cevaplayabilen yapay zeka temsilcilerine ihtiyaç duyuyor. Bu yatırımla birlikte Türkiye pazarına güçlü bir giriş yaparak, yerel şirketlerin en yüksek global standartlarda müşteri deneyimi sunmalarına ve yapay zeka sayesinde verimliliklerini artırmalarına destek olmaktan heyecan duyuyoruz.”

Wonderful, 100 milyon dolar yatırım aldı
0

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Business World Global ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!